Storytlr, la tua vita online

Spread the love

Storytlr è un servizio simile a Friendfeed, che offre un approccio diverso per il lifestreaming. Con Storytlr è possibile creare lifestreams più personali per raccontare le vostre storie, o gli eventi a cui avete partecipato. Per esempio, se avete fatto una vacanza all’estero, o semplicemente una gita fuoriporta, su Storytlr potrete costruire una “storia” con le vostre foto, video e tweets.

La novità sta nel fatto che Storytlr offre un servizio di hosting, ma se lo desiderate è anche possibile ospitare Storytlr sul proprio server. Il servizio è ampiamente personalizzabile, con una serie di design già pronti per essere applicati alle pagine, ma si può anche modificare il CSS e sostituirlo con uno fatto da noi. Una gamma di strumenti sono già disponibili, compreso un Lifestream Widget, simile ancora a quello di FriendFeed, anche se non è altrettanto configurabile. In compenso, si possono inserire nuovi contenuti in Storytlr tramite un bookmarklet o via e-mail.

Storytlr è uno strumento flessibile e facile da usare per coloro che vogliono unire in una sola pagina web la capienza del blog, con l’immediatezza del flusso di informazione tipico dello streaming.

337.551 commenti su “Storytlr, la tua vita online”

  1. When I originally commented I appear to have clicked the -Notify me when new comments are
    added- checkbox and from now on every time a comment is added I recieve four
    emails with the exact same comment. There has to be a way you can remove me from that service?
    Appreciate it!

    Rispondi
  2. Hey there I am so glad I found your blog, I really found you by
    accident, while I was looking on Google for something else, Anyways I am here now and would just
    like to say cheers for a fantastic post and a all round interesting blog (I also love the theme/design),
    I don’t have time to read through it all at the minute but I have
    bookmarked it and also included your RSS feeds, so when I have time I will
    be back to read more, Please do keep up the excellent jo.

    Rispondi
  3. Good day! I just would like to offer you a huge thumbs up for the great info you have here on this post.
    I’ll be coming back to your website for more soon.

    Rispondi
  4. We are a group of volunteers and opening a brand new scheme in our community.
    Your website provided us with useful info to work on. You have performed an impressive process and our entire group will likely
    be thankful to you.

    Rispondi
  5. I am not sure where you are getting your info, but good topic.
    I needs to spend some time learning much more or understanding more.
    Thanks for wonderful info I was looking for this info for my mission.

    Rispondi
  6. Excellent beat ! I would like to apprentice whilst you amend
    your website, how could i subscribe for a blog
    website? The account aided me a acceptable deal. I had been a
    little bit acquainted of this your broadcast provided shiny transparent concept

    Rispondi
  7. Освен това Reduslim помага за потискане на глада и поддържа потребителите да се чувстват сити по-дълго, като по този начин намалява общия прием на храна. Това растение съдържа вещество, което помага за потискане на глада. Когато става дума за затлъстяване, рискът нараства до 40 пъти за развитие на захарен диабет, което може да доведе до ретинопатия, което води до слепота или развитие на синдром, диабет крак, който често води до ампутация. Експертите препоръчват използването на протеинови коктейли след интензивна тренировка, което ще помогне да се избегнат бързо микротравмите. Този инструмент съдържа много безопасни билкови вещества, които елиминират излишната течност и пречистват тялото от токсини, потискат глада, благодарение на тази комбинация, човек бързо губи няколко килограма, вдъхновен от резултат става по-лесно да се упражнява, да спазвайте правилното хранене. Аз се чувствам абсолютно подмладена, весел и енергичен човек! Ако сайта наистина не е измамнически, защо човек не може да поръча нормално с еконт или спиди например?

    Хапчетата Reduslim могат да бъдат включени в програма за отслабване или детокс диета, за да поддържат доброто състояние на основните функции на тялото.Ако се използват правилно, изобщо не изглеждат като опасен продукт. Хранителната добавка Reduslim може да се приема от субекти, които се борят с диета за отслабване, насочена към загуба на наднормено тегло, но също и от тези, които следват детоксикираща диета, за да помогнат за насърчаване на елиминирането на отпадъци, токсини и излишни течности, които много Понякога са склонни да натрупвам. Може да помогне за насърчаване на възстановяването на метаболитните функции, пречистването на отпадъците и излишните натрупани токсини в тялото. Поради тази причина, днес ще говорим за едно отлично решение на затлъстяването – Reduslim. Въпросът за отслабването е един от най-актуалните в кардио тренировките на елипсоида – едно от подобни спортни съоръжения. Това се прави, за да се намалят опитите за фалшификация Reduslim. Гъбата Agaricus се използва като чай за отслабване. Разработчиците и администрацията не носят отговорност за съдържанието. Простите упражнения за отслабване на краката ви може да не ви помогнат в рамките на 3 дни, но след 10-14 дни промените ще бъдат забележими. Картофена диета за бързо отслабване не само насърчава загубата на тегло, но също така прочиства червата и е евтина, проста и относително задоволителна.

    Представяме ви поредната чудодейна диета за бързо отслабване с 25 кг. Това упражнение за отслабване у дома ще ви помогне да изпомпате коремните си мускули едновременно. Една приятелка за 10 дена се стегна и вече си личи сериозно. Има положителен ефект върху работата на червата, бори се със запека, стимулира усвояването на хранителните вещества от лигавиците на стомашно-чревния тракт. Научете какви средства осигуряват стабилен хранителен ефект и действат, без да навреди, странични явления. Красиво растение с червени листа има свойствата да изгаря мазнините и не предизвиква странични ефекти. Храносмилателен ензим липаза за подобряване на метаболизма и обработката, усвояването на мазнините от храната. Имате проблеми с намирането на време за упражнения през деня? Сутрин ще се чувствате по-енергични и ще можете да се справите с деня с максимална енергия. Хапчетата могат да се приемат като хранителна добавка за отслабване, за да се опитате да получите ползите, описани от производителя. На официалния уебсайт на производителя и различни онлайн дискусионни форуми ще видите всички публикувани мнения и отзиви. Reduslim представя метод за ежедневен перорален прием, описан от производителя на официалния уебсайт, във всяка листовка или в информацията, изписана директно върху опаковката.

    В големите градове, куриерска работа, таблетката Reduslim се оставя за няколко часа, във всяко удобно за клиента място. Приемът е прост в смисъл, че часовете на прием не са посочени върху показанията на Reduslim и няма ограничение във времето. Днес считам, че е идеално да отслабнете с диета с ограничение от 1000 калории и тегло от 1000 грама. От изгорените калории пък си осигурявате достатъчно енергия, за да не се чувствате изморени и изтощени. Вътрешната формула на продукта се основава на подбора на различни природни ексципиенти, но това може да причини случаи на алергия при предразположени лица. Какво кафе можете да пиете при отслабване и какво не, списък с рецепти. Това лечение е противопоказано при деца и юноши. Това обаче не се счита за монодиета, тъй като през седмицата, в допълнение към нискомасления кефир, 10-дневната диета е най-ефективна, но в същото време доста сложна. Не се изисква рецепта за закупуване на отделни пакети, тъй като това не е лекарствен продукт или чудотворна формула. Разбира се, от финансова гледна точка ще бъде много по-изгодно за вас да закупите добавката, както казах по-горе, директно от официалния им уебсайт. Макар и отделно, всички тези компоненти, разбира се, се използват широко в спортното хранене и други лекарства.

    My webpage; https://historydb.date/wiki/User:ChristenGreenham

    Rispondi
  8. whoah this blog is fantastic i love reading your posts.
    Stay up the good work! You already know, a lot
    of persons are hunting around for this info, you could help them greatly.

    Rispondi
  9. I don’t even know how I ended up here, but I thought this post was good.
    I do not know who you are but certainly you’re going to a famous blogger if you
    are not already 😉 Cheers!

    Rispondi
  10. That is generally came in crew neck and into the 2020 season the League.
    The choice of including neck and v-neck kinds sleeveless tank top crop tops and hardly ever consistently.
    But wearing an armored crop high incorporates 3mm
    of patented XRD® extreme affect. Greg grant Saddlery has
    gifts most men have been carrying flat entrance pants were slim-lower nylon pants.

    Zurg is the father broke Canada’s largest pure
    turf Stadium adopted by the. Emperor Zurg
    after registering you’re allotted an occasion ID through e-mail
    on. An occasion like the other Sports soccer is a sport store we’re followers.
    Be part of the assault during coaching and Real games all of
    us want this soccer tools list for soccer. The Tribe ranked as one of many groomsmen will love
    the must-have official. One other notable instance at club stage the 5-3-2
    was famously used by someone else. In 2008 when Woody shoves
    the ball. Mouthguards additionally help Woody shoves
    the ball away and it’s acknowledged that. Mouthguards additionally assist Reaches deal with sportswear and equipment for teenagers and surfers.
    However there are assured not to some trending sportswear for men while.
    When two sheriff’s deputies arrived in bookstores the same page or shopping within the Adidas dimension guides.

    Rispondi
  11. Can I just say what a comfort to find someone that actually understands what they are discussing online.
    You definitely know how to bring a problem to
    light and make it important. More people need to read this and understand
    this side of your story. I was surprised you aren’t more popular given that you most certainly possess the gift.

    Rispondi
  12. Howdy! This is my first comment here so I just wanted to give a quick shout out and tell you I really enjoy reading through
    your blog posts. Can you suggest any other blogs/websites/forums that
    deal with the same subjects? Thanks a lot!

    Rispondi
  13. Greetings from Florida! I’m bored to tears at work so I decided to browse your site on my iphone during lunch break.
    I really like the knowledge you present here and can’t wait to
    take a look when I get home. I’m amazed at how quick
    your blog loaded on my phone .. I’m not even using WIFI, just 3G
    .. Anyhow, wonderful site!

    Rispondi

Lascia un commento